A36 "Samma gamla vanliga" får nordisk remix med Branco & Kamelen

Förenas med nordiska hiphopeliten

Den Göteborgsbaserade talangen A36 har haft ett lyckat år med releasen av ”Samma gamla vanliga”, som kom i början av april. Spåret har i skrivandets stund över 27 miljoner streams bara på Spotify. Under sommaren har låten inte bara toppat listor här i Sverige, utan även i Norden. I Norge hittar vi till exempel låten på plats #4 och i Finland ligger den #8, på Topp 50-listorna.

Att A36 nu fortsätter ta ”Samma gamla vanliga” till nya höjder kommer därför inte som någon överraskning. Idag får låten nämligen en nordisk remix. Den här gången med tungviktare från den danska och norska hiphopscenen – nämligen Branco (DK) och Kamelen (NO). Branco ligger bakom hits som ”MCQUEEN”, ”London Town” och ”No Warning” med ICEKIID, och Kamelen som blivit nominerad till ”Årets genombrott” i det prestigefyllda Spellemannprisen 2018 samt hunnit etablera sig som en av Norges hetaste rappare.

Den nordiska remixen av ”Samma gamla vanliga” släpps bara en vecka efter att A36 gett fansen sin senaste singel ”MOTOROLA” (även den med stor hitpotential). Han har tidigare hyllats för populära tracks som debuten ”ALIEN” och ”Alé Alé”. Framtiden är minst sagt ljus för A36.

Lyssna på ”Samma gamla vanliga” med A36 nedan!