Adel släppte idag singeln "Flex" producerad av Prodotto di Superti. Singeln kommer bara en månad efter den senaste singeln "Håll i dig". Tidigare i år kom debut-EP:n "Framtiden är blå" som var det första stora projektet sedan rapparen slog igenom förra året. Förra helgen uppträdde Adel och Superti ihop på scenen på Dani M with Friends eventet.

Det stora genombrottet kom när han släppte "Skina" som idag är den mest sedda videon på YouTube inom svensk hiphop. Men trots det så menar rapparen att han inte skiner än. I en tidigare intervju med Dopest pratade han b.la. om sina mål.

"Mina mål är stora, jag vet inte vart jag ska börja. Jag har precis startat mitt skivbolag och det är en början. Jag vill göra mer än att vara artist i slutändan. Bygga upp andra artister och skapa karriärer. Det är något jag börjat kolla på redan nu. Jag har många bollar i luften. Jag skiner inte än, snart ska jag skina."

Trots att han tidigare medgett att hans musik kan begränsa honom hindrar det inte honom från att fortsätta med sina hårda texter. I "Flex" hör vi hur han rappar om kokain och hur pengar blivit ett motiv.

"Prata vad jag sett och jag gett kompis/ Gatan varit stress inte lätt kompis/Jag har både gjort och gett robbish/Gjorde halvkanin på lätt robbish/Suttit halva mitt liv/Jag blivit mästare på att döda tid".

Lyssna på "Flex" nedan som släpps via Adels Fivestar General Records!