Ant Wan säljer slut Tele2 Arena – 40 000 biljetter på några timmar

Likt spelningen på Avicii Arena har trycket på biljettförsäljningen varit rekordstort – ”starkaste fanbasen i Norden”

När Ant Wan avslöjade sin första arenakonsert på Hovet i Stockholm tog det inte lång tid innan den flyttades till Avicii Arena, även känd som Globen, på grund av det enorma trycket på biljettförsäljningen. Inom timmar var även den arenan slutsåld och när spelningen genomfördes i september 2023 visade publikens konstanta allsång att inte en enda plats tagits för givet.

Nu skrivs historia igen då Ant Wans konsert på Tele2 Arena den 12:e oktober sålde slut de närmare 40 000 biljetterna på bara några timmar. Efter att de släppts klockan 16.00 under tisdagen den 30:e januari fortsatte tycket att hålla i sig fram tills kvällen då alla biljetter var slutsålda.

”Varken vi eller biljettleverantören har tidigare varit med om att biljetterna till Tele2 Arena har sålt så här fort. Först Hovet, sen Avicii Arena och nu Tele2 Arena. Ant Wan säljer ut allt han gör. Han är nummer ett, ett fenomen”, säger Johanna Beckman, ansvarig bokare på arrangören FKP Scorpio.

Konserten på Tele2 Arena 12:e oktober 2024 blir den största svenska hiphop-konserten som någonsin har genomförts.

”Ant Wan har visat att han har den starkaste fanbasen i Norden så vi är inte förvånade över det höga trycket. Tillsammans med Ant Wan och FKP Scorpio skriver vi historia ännu en gång”, säger Ninos Icho, medgrundare DOPEST.

Mer information om evenemanget hittar du på Tele2 Arenas hemsida, har du frågar om biljettköp ska du kontakta AXS.