Cherrie släpper Hov1-cover & ny låt med Spotify Singles

Hör Cherries cover på Hov1s “Auf Wiedersehen” samt den helt nya låten "Ledaren".

För en vecka sedan kunde vi se Cherrie ta över Stockholms gator med sitt block party i Hornstull under nationaldagen. Med sig tog hon sina närmaste vänner och några av landets hetaste artister och fick hela publiken att gunga med i varma sommarkänslor när hon körde dunderhiten ”163 För Evigt”. Innan dess har vi hört henne släppa både mixtapet OG och singlar som ”Familjen” tillsammans med brorsan K27. Nu är det Cherries tur att släppa låtar under Spotify Singles och hon har valt att göra en cover på Hov1’s ”Auf Wiedersehen” och släppa en helt ny låt vid namn ”Ledaren”.

I covern får vi höra Cherrie’s version av “Auf Wiedersehen”, där det hörs rader som ”Auf Wiedersehen – för alla gånger som du svek mig, så varför slösa bort den tiden på dig – om du inte vill se mitt värde baby”. Cherrie är ingen främling för att öppna upp sitt hjärta och lämna ut personliga tolkningar i sin musik, inte minst i de tidigare låtar som ”Lämna Han” och ”Låta Bli”. Trots en nedtonad sångext håller låten en positiv vibe med hjälp av den trap-influerade och upplyftande produktionen av Amr & Badr.

Den 8 april gick Cherrie ut med en efterlysning på sin Instagram där hon berättade om inspelningen och sökte efter fans som ville backa henne. Närmare 300 personer hörde av sig och 7 trogna fans bjöds in att gästa på låten “Ledaren”. I låten hör vi Cherrie’s stämmor tillsammans med fansen över en klassisk Filip Hunter-produktion.

“Sju av mina tjejer hängde med mig in i studion med deras sjukt tunga energi och gjorde den här låten väldigt speciell. Studion är min favoritplats i hela världen så jag är glad att jag fick bjuda in mina systrar och dela min värld för en dag.” förklarar Cherrie

 

Lyssna på båda låtarna nedan!