Dani M & Simon Superti släpper uppföljaren 'Pusher II'

Efter ett mycket starkt fjolår följer Dani M upp succéplattan Pusher med nya albumet 'Pusher II'

Fjolåret avslutades med release av albumet Pusher, och det årliga eventet Dani M with Friends. I veckan har Dani M och Simon Superti släppt ett spår om dagen och nu släpper man resterande 4 låtar på den 7-spåriga uppföljaren Pusher II. På den nya plattan kombinerar Dani M och Simon Superti sitt välbekanta råa sound med reggae-, dancehall- och R&B-vibbar.

För produktionen står ingen mindre än gymnasievännen och Grammisvinnaren Simon Superti . På det första spåret som delades “Leyley” hörs ett utdrag från Supertis tal på årets Grammisgala.

 ​“Lyssna, för ett år sedan var vi ingenstans. Och kolla på oss nu!” 

Pusher II erbjuder ett breddat koncept och ett helt nytt sound, som bygger på en kombination av Dani Ms skickliga lyriska talang samt Supertis mångdimensionella ljudbild. Tillsammans höjer de standarden för framtidens hiphopsverige. I album-uppföljaren bjuder man på uppföljarspåret ”Politrix II” och i ”Mina Söner” pikar Dani M mot den nya generationens rappare.

Pusher II släpps via skivbolaget Genius Music Group (GRM) som består av Dani M och Simon Superti samt det senaste tillskottet Don V.

Dani M har skapat sig ett namn på den svenska hiphopscenen. Han uppmärksammades i början av karriären när han 2012 släppte “Motstånd” och följde upp det med EP:n En sån som mej. Uppsalas stolthet har tveklöst utvecklats en hel del sedan dess- från gästartist till en av hiphop-sveriges självklaraste röster. Tillsammans med Simon Supertis träffsäkra produktion så blir Pusher II ännu en gång en oförglömlig kombination.