Lyssna på Denz senaste singel "På mig"

Ingen broms för Västerorts-rapparen

Denz har trots sitt uppskjutna debutalbum inte slutat leverera i år. Året som gått kommer definitivt vara en av höjdpunkterna i Denz karriär, med en hel del släpp. Tittar vi på året som gått är några av singlarna som släppts ”Bara vi” med Z.E, ”Kasta Tillbaka”, ”TARANTINO” och ”Alla Vet”. Förutom det har han även gjort en del gästinhopp som Seedys ”Aldrig”, ”Stack Up” med Gee Dixon och Imenellas ”Moves Remix”.

Dock tar det inte slut där, idag släpper Denz sin nya singel ”På mig” producerad av NIVY-kollegan Jeff Roman. I vanligt Denz manér hör vi hur han trixar med orden kombinerat med den katchiga refrängen. Även om Denz haft ett bra år ser rapparen inte ut att bromsa, på senare tid har han representerat det nya bolaget VVS Music ihop med sina vänner. Något som talar för att rapparen kommer att fortsätta leverera musik i samma takt med ett par intressanta samarbeten. Många har spekulerat att det skulle innebära att Denz lämnar NIVY för VVS Music, något som han dementerade på sin Instagram.

Håll ett öga på Denzino, för om det något han bevisat i år är att han är att räkna med! Lyssna på senaste singeln nedan!