Foto: Drake via Instagram

Drake släpper trailer till ’Scary Hours 3’

Skulle ha tagit en paus för att fokusera på sin hälsa, nu gör Drizzy en tvärvändning

Efter att ha släppt sitt enorma album For All The Dogs pratade Drake om att ta en paus från musiken. Det löftet har dock inte hållit särskilt länge då han tidigare i veckan avslöjade en ny turné tillsammans med J.Cole och nu även bjuder på en trailer till ännu ett projekt, denna gång den tredje installationen i en redan etablerad serie av EP:s: Scary Hours 3.

Den första upplagan av Scary Hours släpptes 2018 och bestod endast av låtarna "God's Plan" & "Diplomatic Immunity", varav den andra blev exklusiv för EP:n medans "God's Plan" hamnade på albumet Scorpion. Uppföljaren Scary Hours 2 släpptes i mars 2021 med tre nya låtar helt unika till projektet: "What's Next", "Wants & Needs" med Lil Baby och "Lemon Pepper Freestyle" med Rick Ross.

Inatt är det dags för nästa kapitel i EP-sagan, något Drake presenterade genom en lyxig trailer på sin Instagram.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av champagnepapi (@champagnepapi)

"Det kommer till mig på ett sätt jag inte känt sedan 'If You're Reading This', det känns som att jag är på droger. Som att jag kommer till ett visst mentalt stadie utan att göra någonting, jag har gjort de här låtarna under de senaste fem dagarna", säger Drake i trailern.

Trailern består av Drakes väg från sitt hem till Torontos Roy Thompson Hall, där han ensam slår sig ner för att lyssna på stadens symfoniorkester. Över videon hörs en monolog från Drizzy där han pratar om hur det kommande projektet kom till från ingenstans och hur han inte känner sig berättigad att stoppa den kreativiteten. Till slut får vi se ett programblad där Scary Hours 3 presenteras, återigen med Kevin Durant som exekutiv producent likt på For All The Dogs.

Albumet släpps vid midnatt ikväll, natten mellan torsdagen den 16:e november och fredag den 17:e.