Nu släpps Einár x Victor Leksell – ”Din Låt”

Nu e den ute min broder jag vet att du lyssnar” -Victor Leksell

För drygt en veckan sedan avslöjade Victor Leksell att en efterlängtad låt skulle släppas …  Det var för publiken på festivalen Bayside i Helsingborg som artisten berättar att det mycket efterfrågade samarbetet “Din låt” med den bortgångna rapparen Einár skulle släppas. I veckan delade Leksell dessutom ett inlägg på Instagram med bilder på honom och Einár samt caption “Din låt 22-07-22 Ur mörke växer kärlek och ljus. Vi saknar dig allihop kompis.” 

“Din låt” är en riktigt melankolisk kärlekslåt och en komplicerad relation. Den skriker verkligen tonårsromans med sin poppiga produktion, med punkiga inslag. Det vore inte förvånande om singeln toppar landets listor framöver - och vi kan vänta oss att den drar in e hel del streams bara i dag. Låten läcktes pre-releasen, men vi är många som väntat på ett officiellt släpp. 

Victor Leksell och Einár berättar om en relation där båda parterna inte verkar riktigt lika säkra på vad de vill ha och kanske måste det ta slut … Vi hör Einár komma in på andra versen. Tillsammans har de skapat en track som lär vara på repeat hos många framöver. För produktionen står Hampus Bergh. “Nu e den ute min broder jag vet att du lyssnar,” skrev Leksell på sin story när han delade releasen idag. 

Lyssna på “Din Låt” med Victor Leksell och Einár i DOPEST Playlist nedan!