Foto: Rockstar

Info om den kvinnliga huvudkaraktären i GTA VI läcker

Läs på om ”Lucias” historia och hur hennes barn är inblandat i storyn

Det har sedan läckorna 2022 ryktats att en av huvudkaraktärerna i Rockstar Games kommande blockbuster-spel GTA VI för första gången i spelserien kommer att vara en kvinna. Nu kommer ytterligare information från den oftast pålitliga källan Rockstar Universe (via comicbook.com) som avslöjar fler detaljer kring karaktären.

Enligt källan kommer spelets två huvudkaraktärer att heta "Lucia" & "Jason", varav relationen mellan dessa två ännu är oklar även om det tidigare ryktats att de är i ett förhållande. Utöver detta meddelar även Rockstar Universe att Lucia har ett barn, som till skillnad från Michaels son & dotter i GTA V kommer att vara mycket yngre än de sena tonåren. Även detta skulle i sådant fall var en nyhet för GTA, som tidigare undvikit barn i sina storys så mycket som möjligt.

Om spelaren kommer att kunna byta mellan karaktärerna i realtid som i GTA V är inte heller klart, men förhoppningsvis får vi närmare detaljer inom kort då den första officiella trailern kommer att dyka upp i början av december. Håll utkik på dopest.se för mer GTA-nyheter framöver!