En påhittad logga från ett fan. Foto: Manu6594 via Reddit

Officiellt: GTA VI är på gång

Trailer kommer inom kort

UPPDATERING 8/11-23 18:45 

Under onsdagskvällen bekräftade Rockstar själva att GTA VI mycket riktigt är på gång. I ett pressmeddelande på sin hemsida tackade utvecklareb för 25 år i spelbranschen och avslutade med att bekräfta ryktet som Bloomberg rapporterade om under morgonen: En första trailer kommer i början av december.

Original publicerat 8/11-23 10:38

Det är inte en överdrift att anse GTA VI som världens mest efterlängtade spel. Det har gått över 10 år sedan Rockstar släppte GTA V och under den tiden har spelet hunnit hoppa med genom tre konsolgenerationer.

Rykten om det sjätte spelet har pågått i stort sett lika länge som det femte funnits ute, men den första konkreta informationen fick vi först när gameplay läckte i under förra hösten. Diverse uttalanden kring pris, release och annat från personer nära spelet har även cirkulerat, men nu kommer amerikanska Bloomberg med ett löfte.

Enligt källor till tidningen kommer spelet få en officiell trailer i december, när utvecklaren Rockstar fyller 25 år. Samma källor säger även att information genom ett avslöjande kan dyka upp redan denna vecka, vilket förhoppningsvis  skulle innebära bilder, releasedatum och andra detaljer.

Håll utkik på dopest.se för mer kring GTA VI framöver!