Ivory är tillbaka med nya singeln ”NO PAIN”

Första singeln från det kommande debutalbumet Nirvana

Stockholms rapparen Ivory är tillbaka med nytt material lagom till hösten. I somras släppte han sin EP Ivo Kiyoshi. Denna gång släpps den första singeln från Ivorys kommande debutalbum NIRVANA. Låten som heter "NO PAIN" är producerad av Krustofer, och levereras med en tillhörande video signerad Furia Productions. Om albumet som Ivory pratade om i vår intervju tidigare i år säger han:

"'NIRVANA' är mitt mästerverk. Livet går i vågor, man är bara människa, men den här skivan kommer vara min perfekta plats, även om allt annat raseras. Det är mycket verklighet i låtarna, men samtidigt fungerar det som en verklighetsflykt för mig att skriva om det som hänt."

Med det nya albumet som enligt Ivo kommer vara väldigt personligt hoppas han på att lyssnarna ska lära känna honom på riktigt. För två år sedan förlorade han sin son, något som vi hörde honom sjunga om i sin comeback "Så långt bort". Några år tidigare förlorade han sin pappa som gick bort i cancer. Albumet är en hyllning till hans son Cédric.

"Jag vill hylla min son Cédric genom min musik. Det är lättare att skriva låtar än att prata om det. Jag vill lyfta människor som också går igenom tragiska saker och lever med sorg. Jag hoppas att de kan inspireras av att jag har gått igenom något så tungt, men kan leva vidare. Jag trodde att livet skulle ta slut, men det går vidare. Det fungerar."
Soundet på ”NO PAIN” och hela ”NIRVANA” beskriver Ivory som en slags sydstatsrap/trap som ingen annan kör i Sverige. Något han b.la. tog upp i vår intervju med honom. Ännu finns inget datum på albumet, men tills dess får ni njuta av "NO PAIN".