Jelassis ”Sema7ni” med Einár är en spydig ursäkt till hatarna

”Sema7ni betyder förlåt på arabiska, men i sammanhanget den mer sorry not sorry”

Med enbart två singlar har Jelassi lyckats bli en av landets mest omtalade och spännande artister. Med inhopp på Cherries "B2B" och Silvana Imams "Nenene" har Jelassi både fått ögonen på sig och byggt en fanbase. Hon släppte sin första officiella singel "Keff båt" i mars, och följde upp det med "Powerpuffstil" och nyligen avslöjade hon att debut-EP:n Port 43 släpps den 22 november. Idag får vi höra det första smakprovet från EP:n med singeln "Sema7ni", som gästas av Sveriges just nu hetaste rappare - Einár. 

Låten och EP:n är producerad av Nisj och enligt Jelassi själv är låten den största hon gjort:

"Sema7ni är en gungig gatubanger. Med ett helt annorlunda sound från mina tidigare släpp och dessutom den allra första inblicken till min kommande EP Port 43. Jag och min producent Nisj har valt att switcha upp soundet. Lite allvarligare och lite hårdare, för att matcha säsongen och budskapet i låten". 

På låten, vars namn betyder "Förlåt mig" på arabiska, är duon allt utom ledsamma. Jelassi och Einar är stolta över sina snabba resor mot toppen, och de tänker inte skymma det. Istället hävdar de att de förtjänar att vara där de är samtidigt som deras råa färdigheter som rappare visar lyssnaren varför de är där de är idag.

"Sema7ni betyder förlåt på arabiska, men i sammanhanget den mer sorry not sorry, för att vi är framgångsrika unga människor som har kul och blir lyckliga av det vi gör. Den här låten känns som den största låten jag gjort hittills och den gästas av en av Sverige största konstnärer just nu, Einár."

Lyssna på "Sema7ni" nedan och håll utkik efter Port 43 som släpps 22 november!