• Foto: Romany Francesca / Pressbild
  • Foto: FAMM

Jorja Smith släpper ”Little Things”

Årets andra singel fortsätter comebacken för RnB-sångerskan, kommer med musikvideo filmad i Peckham, London

Efter att ha återvänt med "Try Me" tidigare i våras är nu Jorja Smith här med ännu en singel och ännu en musikvideo. Med en funkig och exotisk produktion från brittiska producenterna P2J och New Machine får vi en låt som går från RnB något och rör sig mer in mot dansmusik. Samba-trummor och en studsig basgitarr ger känslan av att vara mitt i en somrig utomhusfest, vilket Jorja matchar med sin text.

“The song is pretty self explanatory, I had a lil concoction - rum, ting and a magnum. When we started creating this song I was just imagining hearing this walking into a party and seeing someone I’d had my eye on. It’s fun!”, säger Jorja om processen bakom singeln.

Den tillhörande musikvideon är inspelade i Peckham, London och följer historien om ett ungt par i nattlivet, blandat med liveintervjuer från festbesökare på olika klubbar. Stilen har en känsla som lutar åt den ravekultur som varit tongivande i England från 80-talet fram till idag och som nyligen setts i kollektioner från Palace x Evisu bland annat. Dessutom får vi se en cameo från den brittiska rapparen Headie One, som tidigare i år samarbetade med Yasin.

Spana in videon till "Little Things" nedan!