Melina Do Rosario är tillbaka med årets första singel "Slow Down"

Samarbetar med Skander och Slackin Beats för en mjuk RnB med en upplyftande text

Efter ett imponerande debutår är Sveriges nya R&B-stjärnskott Melina Do Rosario tillbaka med sin första singel för 2024, ”Slow Down”. Under det gångna året har Melina gjort ett starkt intryck med tre singelsläpp som började med den första singeln ”Golden Rose” och sedan följdes upp med ”Need No Lover” och nu senast ”Moon Heights”.

Utöver singelsläpp har vi även sett Göteborgsfostrade Melina på scener och event runt om i landet, då hon under sitt debutår även hunnit vara förband på en Sverigeturné samt dykt upp som snowboardåkare i Åre med Burton. På kort tid har Melina skapat en karismatisk scenisk värld som går hand i hand med hennes ID som artist, en fortsättning på hennes redan rika musikkarriär som DJ.

”Slow Down” är ett samarbete mellan den Göteborgsbaserade låtskrivaren Skander, Malmöproducenten Slackin Beats och hon själv. Låten bjuder på ett R&B-sound som är både drömskt och storslaget, med melankoli och sensualitet balanserat genom texten och Melinas röst.

Låttexten lyfter fram styrkan i att stå upp för sig själv i en relation. Melina uppmanar lyssnaren att aldrig kompromissa med sin självkänsla och att kräva mer än bara tillfälliga glimtar av lycka.

Lyssna på ”Slow Down” på Spotify!