Nineb Youk bygger upp till album med "Kall Värld"

Hör Nineb på den första singeln från den kommande uppföljaren till 'Ultima Ratio'

Albumet Ultima Ratio startade ett 2023 som Nineb Youk gjorde till sitt eget. Albumet tog oss mellan högt och lågt i det livet han levt och de öden han sett utspela sig omkring honom. Nineb var dock långt ifrån klar då året skulle komma att innehålla ännu fler släpp, ett testament till det motto projekts titel värnade om.

”Ultima Ratio” betyder ”sista utvägen” på latin och det är så det är, musiken är min sista utväg”, så beskrev Nineb betydelsen bakom sitt senaste albums titel.

Under sommaren och hösten fick vi dels albumet på CD men även en uppsjö av nya singlar, från den triumfanta ”LEVER” till stora collabs med Ricky Rich”BAD GIRL” samt den stora hiten ”Mina Ögon” med den grekiska stjärnan TOQUEL som snabbt klättrade på listorna i Grekland.

Nu kickas det nya året igång med löften om ett nytt projekt, vars uppladdning börjar med ”Kall Värld”. Här får vi höra Nineb visa sina styrkor i melodiskapande över kalla pianon och tunga 808:s. Han pratar direkt till ett kärleksintresse som han svikit, då han inte kan släppa sina äldre demoner.

”Hon är fast för en thug som är fast in the streets
För att hitta kärlek jag behöver hitta peace”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nineb Youk (@ninebyouk)

Nineb har tidigare förklarat meningen bakom albumet TVÅ VÄRLDAR, som släpps senare under 2024 varav ”Kall Värld” är dess första singel och tonsätter vad som komma skall under våren.

Lyssna på ”Kall Värld” och mer ny musik i DOPEST Playlist!