Nya postumsingeln ''Du & Jag'' med Einár ute nu

''Du & Jag'' är dedikerad till flickvännen Alexandra

Årets första postuma släpp från Einár, den efterlängtade ‘’Du & Jag’’ är ute nu. Singeln följer ‘’DAY ONE’’, som släpptes i november förra året. Medan ”DAY ONE” tog en samhällskritisk riktning är den nya låtens kärna snarare än romantisk historia.

Över ett lugnt trapbeat med drömska gitarrsträngar producerat av Oscar Chase, som tidigare haft ett nära samarbete med artister som C.Gambino och B.Baby, hyllar rapparen sin romantiska partner med sitt igenkännbara melodiska flow. Nedan får du ett smakprov på den andra versens lyrik.

”Det någonting med dig som är speciellt
Du är min motherfucking fru och min bästis, län
Du och jag, hela natten, det blir fest ikväll
Sitter bak i en Maybach som en president”

Sedan artistens tragiska bortgång hösten 2021 har teamet som nu förvaltar hans musikaliska arv varit sparsamma med ny musik. Teamet har inte släppt något längre projekt, utöver den 13 minuter långa EP:n Einár, vars samtliga fyra spår debuterade högt på svenska topplistan när som kom i somras. 

Lyssna på ”Du & Jag” av Einár nedan!