Ozzy startar 2023 med singeln ”Blå Mercedes”

Förhoppningsvis startskottet på ett år fyllt av musik

Malmörapparen Ozzy är äntligen tillbaka med ny musik. Han släppte enbart singeln "YSL" under 2022 så att han släpper nya singeln "Blå Mercedes" såhär tidigt på året bådar gott.

Ozzy slog igenom redan 2018 med albumet Ett Öga Rött, som idag anses som ett klassiskt album tack vare Ozzys berättelser om sorg och livet. Därefter kom albumet SEXAN som även det anses vara en riktigt ikonisk platta på den svenska hiphopscenen.

På nya singeln "Blå Mercedes" får vi höra Ozzys klassiska laid back flow över ett melodiskt beat. Låten är väldigt medryckande tack vare Ozzys raspiga röst i kombination med produktionen som Två Demoner ligger bakom. Vi hittar även en sample från klassiska låten "Chase The Devil" av Max Romeo - samma sample som Jay-Z använde sig utav på hans singel "Lucifer".

I låttexten är han självsäker och utmanar andra artister genom att säga att han är deras fader, då han anspelar på att hans sound haft ett avtryck på scenen.

Förhoppningsvis så är "Blå Mercedes" starten på ett 2023 fyllt av ny musik från Ozzy - då det minst sagt har börjat väldigt lovande.

Lyssna på Ozzy - "Blå Mercedes" i DOPEST playlist nedan.