Se videon med Rihanna i Pharrells LV-kollektion

Efter att ha valts som nästa Creative Director för modehuset och haft sin första show kommer nu en kampanj med en gravid RiRi

UPPDATERING 27/6:

Paris Fashion Week är nu över och vi har fått se hela Pharrells debut-kollektion in action på runwayen. Den officiella videon med Rihanna som stjärna för kollektionen har även släppts på Youtube, du kan spana in den ovan. Om du vill se exklusiva bilder från LV-showen i Paris från DOPEST kan du kolla HÄR, bilder och informationen från kollektionens officiella släpp finns HÄR.

Original-artikel publicerades den 17:e juni 2023

Tidigare i våras tog franska modehuset Louis Vuitton det svåra beslutet att välja ut den legendariske Virgil Ablohs efterträdare i rollen som Creative Director. Det valde att titta mot ännu en ikon, som i årtionden varit en färgsprakande inspirationskälla för riktningen av såväl musik som mode i den moderna populärkulturen: Pharrell Williams.

Sedan avslöjandet av hans tillordning har det dock varit ganska tyst kring Skateboard-P:s arbete bakom kulisserna. Han själv har själv lagt ut ett inlägg på sin Instagram under slutet av april, där han sitter på en enorm LV-pyramid. Hans senaste inlägg är dock rätt mycket tydligare då han i en hel, osläppt, outfit poserar framför den första reklamskylten för den kommande kollektionen.

Det är dock inte hans outfit som fångat mest blickar runt om på sociala medier, utan en höggravid Rihannas medverkan i kampanjen. Hon syns bärandes på en mängd färgglada LV-väskor, men det största standouten är det omtolkade fyrkantsmönster som hennes jacka är täckt utav. Istället för det traditionella LV-mönstret med två varierande färgtoner, verkar Pharrell ha provat sig på att omvandla konceptet med mer oregelbundna skalor.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av (@pharrell)

Enligt Vogue är hans debut-kollektion planerat att debuterade under Paris Fashion Week med start nästa vecka, den 20:e juni. Vad den kommer att innehålla är det fortfarande tyst om, men känner vi Pharrell rätt så kan vi förvänta oss det oväntade. Och mycket färg.

Håll utkik på dopest.se för mer nyheter från Paris Fashion Week!