Ricky Rich släpper ”All I Need” med franska succéartisten Franglish

Ricky Rich fortsätter leverera internationella samarbeten

Ricky Rich har haft ett fullspäckat 2022. Han har släppt det hyllade albumet Rico Suave och dessutom har han haft fortsatt framgång med globala låten "Habibi" och dess remixer, som idag totalt har över 200 miljoner streams. Han har med sina stora samarbeten, med bland annat A Boogie Wit Da Hoodie, Dardan och GIMS, även gjort sig känd långt utanför Sveriges gränser.

Idag är han tillbaka med ny musik. Denna gång linkar han med den franska superstjärnan Franglish. Tillsammans har de skapat låten "All I Need", en upptempolåt som sprider energi och festkänsla under årets mörkaste månader. Ricky Rich berättar:

“Det har varit så roligt att skapa den här låten med Franglish. Jag har lyssnat mycket på hans musik så det kändes extra kul att få sitta i studion med just honom och ta fram denna banger.” säger Ricky Rich.

Franglish är född och uppvuxen i Paris. Han började släppa musik 2016 men det stora genombrottet kom när han släppte låten “My Salsa” som gästades av Tory Lanez. Idag är han en av Frankrikes största artister och just nu är han även aktuell med sin turné där han bl.a. sålde ut Zenith i Paris.

Lyssna på låten "All I need" med Ricky Rich och Franglish nedan. Missa inte heller GIMS Sverige-spelning där Ricky gästar:

GIMS kommer till Sverige för spelningar med Ricky Rich