Sebastian Stakset hyllar sina barn på "Mina Små" feat. SAMI

Andra singeln från det kommande albumet och filmen 'Miséria' gästas av ena halvan av Medina med produktion från NEZS

Den 13:e september släpper Sebastian Stakset nya albumet Miséria och samma dag har den likadant betitlade filmen – löst baserad på hans gamla liv – biopremiär.

Vi har tidigare fått den första singeln ifrån projektet i form av ”Solen Har Fläckar” gästad av Nineb Youk, som Sebbe även gästade på hans album Ultima Ratio under 2023.  Nu kommer nästa släpp, ”Mina små”, som är skriven till hans barn och gästad av ingen mindre än SAMI från duon Medina.

”Den har jag gjort till mina barn. Ska man skriva en sådan låt måste du befinna dig på en plats där du känner att det blir rätt. Jag tycker den blev genuin och ärlig”, säger Sebastian om singeln.

Låten är likt ”Solen har fläckar” producerad av NEZS som jobbat med Sebastian tidigare, bland annat på albumet MEDAN VI FALLER. Den kommer även med en stilistisk musikvideo där vi får se de båda artisterna framföra låten tillsammans framför en vit bakgrund.

Lyssna på ”Mina Små” och mer ny musik i DOPEST Playlist!