VC Barre och 23 släpper "Internet" via Spotify 100

Artisternas första samarbete ihop

Idag går kanske Sveriges just nu två hetaste namn – VC Barre och 23 ihop med Spotify 100 och släpper den efterlängtade singeln ”internet”. Spotify har under de senaste åren utvecklat ett koncept där de bjuder in några av de största namnen inom svensk hiphop för att skapa och spela in nya originallåtar till fansen. Den här gången är det med de nya stjärnskotten VC Barre, 23 och producenten Shenzi som ger oss en fartfylld banger. De är utan tvekan namn som tagit musikscenen med storm.

Båda rapparna har etablerat sig oerhört snabbt på den svenska hiphopscenen. Rapparna har hittills streamats miljontals gånger där VC Barre har levererat monsterhits som ”Vvvalsta” och ”Dirty Kalle” medan 23 gått viral med låten ”Länge leve vi” på TikTok innan release samt ”Trapper of the Year” 2021 som också gjort succé på topplistorna.

Den nya singeln ”Internet” är en fartfylld låt där VC Barre kommer in direkt på det hårda beatet. Rapparna berättar om sina så kallade ”internethatare” som är svartsjuka på deras framgång och inte vill se rapparna vinna. De fortsätter och berätta om sin nya glamorösa livsstil som består av pengar, tjejer och bilar – allt tack vare deras framgångsrika karriär.

”Jag har mer opps på Internet än ute här i real life / Det klart de brinner, yeah, de vet vi lever real nice / Men om de vill, de finner mig / Jag tömmer hela, utan att tveka”

Duon kompletterar varandra bra genom hela låten där de levererar hög energi mellan varandra, tillsammans med hårda bars. Vi lär fortsätta se både VC Barre och 23 växa framöver.

Lyssna på ”Internet” i DOPEST Playlist nedan!