Yasin premiärspelar två låtar på A COLORS SHOW

YB debuterar två singlar på tyska COLORS X STUDIOS ikoniska session-serie

Tyska COLORSxSTUDIOS är en unik estetisk musikplattform som visar upp talanger från hela världen, oftast inom hiphop & RnB. COLORS fokuserar på de mest distinkta nya artisterna och sounden genom att sätta de framför en direkt igenkänningsbar bakgrund. De enfärgade scenerna med micken från taket har blivit ikoniska och en milstolpe för alla artister som deltar.

I det senaste avsnittet gästar Yasin som framför inte bara en utan två nya singlar, ihopslagna till ett medley. "Salaam" & "twogunkid" är namnen på de respektive låtarna, som visar upp YBs karaktäristiska flow med snabba hopp mellan reflekterande verser och melodiösa stick. Beatsen är båda bastunga och mörka i sina toner, varav "Salaam" har en mer hektisk energi i jämförelse med den gungande "twogunkid".

Singlarna fyller på diskografin under ett produktivt 2023 från Yasin, som gett oss vinteralbumet PISTOLER, POESI & SEX samt de senare utgivna singlarna "Fantasy", "Ambitions of A Rider" (med JB) & "Slowmotion" (med AP51). "Salam" finns tillgänglig redan nu på Spotify, om "twogunkid" dyker upp framöver återstår att se.