Z.E avslöjar kommande “Inget Du Sett Tour”

Spelningar i både Sverige och Norge 2020.

Z.E är rapparen från Tensta som tagit hela Sverige med storm. När han beger sig ut på sin “Inget Du Sett Tour”, blir det minst Klass 3 varning. Likt en orkan har han svept över landet och erövrat den svenska hiphopscenen. I år har Z.E uppträtt på musikfestivaler som Smash x Stadion, Way Out West och Storsjöyran. Nu bevisar han att han är större än bara klubbspelningar och festivaler. 2020 beger han sig nämligen ut på turné med stopp i flera svenska städer samt ett pitstop i Oslo, Norge. I Göteborg, staden där turnén inleds, erbjuds en spelning med fri ålder för att skapa möjligheten för fans under 18 år att ta del av liveshowen. Du finner det fullständiga spelschemat längst ner i artikeln (med reservation för ändringar). 

”Nu har vi några spännande datum runt om i Sverige och i grannlandet Norge. Efter sommarturnén valde vi att ta ett uppehåll från liveshower - just för att fokusera och prioritera några få men exklusiva shower och även värdesätta vår exklusivitet. Nu kör vi igen med ”Inget du sett tour”! Häng med!” berättar Team Platina.

 

Under de senaste månaderna har Z.E skämt bort lyssnarna med musiksläpp nästintill varje månad. Förutom att han nu avslöjar den kommande turnén är han dessutom högaktuell med sin nya singel “Branschen” som släpptes i dag i samarbete med Spotify 100-listan. Syftet med låten är att hjälpa andra artister som vill inleda en karriär inom musikindustrin. Z.E är mest känd för låtar som “74 BARS” (en av årets mest streamade låtar!), “Allt e mitt” och “Sverige Vet”

Z.E är utan tvekan en av de artister som gjort störst avtryck på den moderna, svenska hiphopscenen. Med sitt mångfacetterade flow, en avancerad förståelse för textuppbyggnad och låtskrivande samt det faktum att han bemästrar rap på såväl svenska som engelska har han satt ribban högt för svensk hiphop. 2019 inleddes med både Grammis och P3 Guld vinster och 2020 ser ut att bli lika intensivt. Missa inte chansen att höra live-versionen av låtar från hans kritikerhyllade EP MER ÄN RAP, vilket släpptes i somras, och mycket mer! Med ett bagage fyllt av livserfarenheter, album, ep:s och singlar beger sig Z.E ut på turné tillsammans med Team Platina. 

Missa inte att Z.E dessutom agerar förband åt A$AP Rocky i Globen 11 december tillsammans med Dree Low och Jireel. 

Biljetter till “Inget du sett tour” släpps den 27 november via FKP Scorpio. Se DATUM nedan. 

 

Datum:

11 januari - Göteborg, Gothenburg Film Studios (fri ålder)

11 januari - Göteborg, Gothenburg Film Studios (18 +)

7 februari - Oslo, Parkteatret

14 februari - Stockholm, Annexet (fri ålder)