Få producenter har varit så produktiva under de senaste 12 månaderna som 01an. Trots anonymitet och lowkey närvaro på sociala medier har hans musik talat sitt tydliga språk, genom att ha en hand i många av de senaste årets största hits från rappare som 23, C.Gambino och Sticky.

Nu är det äntligen dags för honom att släppa sin första egna singel, där han som vanligt styr och ställer i produktionen. "SPÖKALAND" lever upp till sitt namn när det kommer till den kusliga synth som öppnar låten, innan den snabbt plockar upp ett snabbare franskt tempo som vi hört i bangers som "KYSST" och "Family Guy".

Bakom micken har han hämtat in ett annat maskerat namn som gjort vågor på rapscenen: Nämligen Göteborgsbaserade LaStreet. Efter framgångar med debut-EP:n "Ratio Belli" tidigare under året har han hållit låg profil, men raderna på "SPÖKALAND" visar allt annat än en artist som legat på latsidan. De har slagit sina krafter samman på flera tidigare singlar och deras kemi är lika stark här, när han lägger målande historier om livet på gatan.

Lyssna på "SPÖKALAND" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!