Foto: Instagram @tjugitre

Dynamiska duon 23 & Shenzi linkar igen på ”Millions”

Efter flertalet låtar på albumet ’TJUGI23’ & singeln ”Koppla Av” visar rapparen & producenten sin kemi ännu en gång

På bara några månader hade 23 gjort året till sitt med EP:n M.O.B tillsammans med C.Gambino & egna albumet TJUGI23. Båda projekten har streamats tiotals miljoner gånger och producerat hits som "Dreams" & "Feeling Myself", varav den maskerade rapparen tog en välförtjänt paus ett par månader fram tills passande betitlade "Koppla Av" dök upp i slutet av maj.

När det nu är dags för honom att kliva in i båset igen gör han det med vapendragaren Shenzi Beats, som varit med sedan karriärstarten med debutsingeln "Adressen". Tillsammans har de skapat "Millions", en låt som tar en avstickare från det semestersound de påbörjade på den tidigare singeln "Koppla Av" och rör sig tillbaka till de kalla och mörka tonerna på projekten vi hörde tidigare i vintras.

Trummorna slår hårt och syntharna är nästan skräckfilmsskarpa i sina korta ackord. 23 själv använder det fokuserade flow han gjort till sitt ett stort verktyg i hans arsenal, som han plockar fram på just sådana här typer av beats. Det kommer såklart även med texter som går åt samma håll, ackompanjerade av lika våldsamma ad-libs.

"Gå i mina skor, du hade blivit knäpp
Planerar ba (Grrr) och planerar släpp"

Lyssna på "Millions" och mer ny musik i DOPEST Playlist!