Foto: Pressbild

A36 & Shiro återförenas på ”Dyra Notor”

Göteborgskollegorna samarbetade på ”DJÄVULEN ELLER JAG” förra året, nu reflekterar de över sina framgångar tillsammans

A36 har jobbat hårt i studion under de senaste månaderna och släppt låtar som "Standard" med Einár & “Vad Vill Du Ha?”. Direkt efter en explosiv spelning på Göteborgskalaset släpper han ny musik med Shiro, en artistkollega från Göteborg som just nu är aktuell med hits som “Blind” & “Pronto”, vilka är en del av ett extremt produktivt år för rapparen. 

Samarbetet ”Dyra Notor” kom till genom att artisterna upptäckte hur mycket de båda relaterar till känslan av att deras livsstil förändrats och blivit dyrare i takt med deras framgångar. Det är inte första gången A36 och Shiro samarbetar på en låt, förra året släppte de ”Djävulen Eller Jag” som idag har över 3 miljoner streams på Spotify.

“Dyra notor är en speciell låt, för att det är med Shiro som dels är en artist jag respekterar mycket och dels en nära vän till mig. Det var utmanande då vi har så olika sounds i vår musik i vanliga fall men vi hittade varandra perfekt i denna produktion”, säger A36.

Låtens stomme är en blandning av afrobeat och reggaeton, men det finns även inslag av hiphop. Låten är producerad av frekventa kollaboratören Oscar Chase samt franska producenterna Noxious & Arty. Noxious gästar även som artist på “Dyra Notor” med delar som sångare/rappare. Han har tidigare jobbat med en rad stora artister som Ninho, Aya Nakamura, Niska & Jul.

Lyssna på "Dyra Notor" och mer ny musik i DOPEST Playlist!