Greekazo & Dree Low går samman på ”ICE CREAM”

Första samarbetet mellan två av Hiphopsveriges mest intressanta namn.

Greekazo och Dree Low är två stora namn på den svenska hiphop-scenen, som båda fick oerhört stort genomslag under fjolåret. I dag förenas de på den nya singeln “ICE CREAM”. Låten släpps via artisternas skivbolag Hotspot Music och Top Class Music. "ICE CREAM" är en tickande bomb redo att explodera. För beatet står den Grammisnominerade producenten Straynané, som lämnar sina utmärkande basslingor för ett mörkt, R’n’B-influerat sound. 

Det unga stjärnskottet Greekazo slängde upp dörren på vid gavel när han gjorde entré med hitlåten “HotSpot” 2019. Inte ens ett år har gått sedan hans debut, men Greekazos singlar har redan streamats miljontals gånger på Spotify. Under sin aktiva tid som artist har han samarbetat med stora namn som Einár och 1.Cuz. Förhoppningsvis får vi höra ett större projekt i stil med EP eller album i år. 

Dree Low har varit aktiv artist sedan 2016, men slog igenom för den bredare massan med sina EP:s  No hasta mañana och No hasta mañana 2, samt plattan FLAWLESS 2019. Albumet, som bland annat inkluderade det populära spåret “PIPPI” gav honom en Grammisnominering i kategorin Årets hiphop, samt på P3 Guldgalan som Årets artist. I år har han redan hunnit släppa singeln “MANGO LASSI” ft. Owen

Lyssna på “ICE CREAM” nedan!