Moncler gör om tågstation till utställning i Milano

'An Invitation To Dream' bjuder på konstnärliga bidrag från artister som Rina Sawayama & skulptörer som Daniel Arsham

Det italienska lyxmärket Moncler har trots sin långa historia aldrig varit rädda för att experimentera. Från samarbeten med bilmärken som Mercedes till kollektioner med streetwear-ikoner som Pharrells Billionaire Boys Club, märket har lyckats med att bygga broar mellan sin varumärkesidentitet och moderna trender på ett minst sagt unikt vis.

Nu fortsätter de denna experimentation genom att öppna en fysisk utställning, som okonventionellt nog tar plats på centralstationen i Milano. Platser för tåg förenas med platser för konst, där vi får se verk från ett brett kreativt spektrum. Konstnären Daniel Arsham har tagit sin abstrakta konst till allt från mobiltelefoner till basketlag och nu kommer några av hans verk att ställas ut tillsammans med skapelser av musikartister som Rina Sawayama.

Om du råkar vara på plats i Milano håller An Invitation to Dream öppet mellan den 15 – 21 april. Du kan se ett (väldigt) kort videoklipp ovan samt ta en titt på några verk från utställningen i galleriet nedan.