Offset släpper kraftfulla albumet ’SET IT OFF’

Gästas av Travis Scott, Cardi B, Future m.fl

Offset, en tredjedel av den numera legendariska trion Migos, släpper nu sitt andra soloalbum SET IT OFF. Ett bevis på Offsets utveckling som artist och ett statement till nästa kapitel i han liv och karriär efter Takeoffs tragiska bortgång i början av november 2022.

Albumet visar upp hans distinkta flow och förmåga att skapa fängslande berättelser utan att kompromissa på soundet, denna gång har han dock lagt ett större fokus på han lyriska skicklighet. Likt albumets omslag och titel är texterna fyllda av intensitet, kraft och även förödelsen som följer en explosion. Offset berör teman som framgång, livet i industrin och reflektioner över livet, något som ställs på sin spets på spår två "SAY MY GRACE" med turnéaktuella Travis Scott.

"Why I lose my brother to bullets?
Why I lose my grandma to cancer?
Why mе, God? I need answers"

Över 21 spår fortsätter Offset bredda sitt känslomässiga spann med allt ifrån tankar om avundsjuka på "WORTH IT" med Don Toliver och den tidigare släppta singeln med det passande namnet "JELAOUSY" gästad av hans fru Cardi B, till mer hedonistisk flex på "BUSS MY WATCH" och "FREAKY" (också med Cardi).

Albumet följer vännen och kollegan Quavos Rocket Power som det andra släppet från de tidigare Migos-medlemmarna sedan mordet på Takeoff. Det har ryktats om osläppta låtar från trion samt eventuella collabs från Offset & Quavo, men tiden har även kantats av konflikter mellan de två, som nyligen löst sig.

Lyssna på SET IT OFF på Spotify!