Fallout kommer till Fortnite – här är allt vi vet

Den ikoniska spelserien blev nyligen en hyllad tv-serie – nu kommer post-akopalypsen till nästa säsong av Battle Royale

Kollaborationerna fortsätter rulla in till Epic Games succéspel Fortnite. Strax efter att ha introducerat Billie Eilish i samband med releasen av hennes tredje album HIT ME HARD AND SOFT har Epic nu teasat nästa samarbete och det är inte bara med en person, utan en hel franchise.

Den ikoniska spelserien Fallout har sedan 90-talet producerat några av de mest kritikerrosade action/RPG-spelen som någonsin gjorts. Nyligen konverteras deras post-apokalyptiska värld till en tv-serie hos Amazon Prime Video, som efter en rekordpremiär nu har förnyats för ytterligare säsonger.

I skrivande stund har vi inte mycket att gå på gällande collaben mellan Fallout & Fortnite förutom en bild som Epic Games delat med sig av, där vis ser faktionen Brotherhood of Steels ikoniska T-60 kraftpansar. Enligt PC Gamer kommer collaben troligtvis att komma till Chapter 5 Season 3 av Fortnite som påbörjas inför helgen den 24:e maj. Mer information om skins, maps och andra delar av samarbetet lär dyka upp under veckan, så håll utkik på dopest.se för uppdateringar!