Stjärnskotten K27 & Einár återförenade på “Skrrt”

Vännerna samarbetar återigen efter succén med tidigare släppta singeln ”Fusk”.

Stockholmsrapparna K27 och Einár har tidigare samarbetat på succélåten “Fusk” som streamat dubbel platina. Den talangfulla K27 är en av Sveriges mest lovande unga artister just nu. Han är känd för låtar som “Kom hit”, “Framåt” och “Overseas”. Även Einár är en artist vars karriär har gått av i raketfart med stora hits som “Katten i trakten”, “Första klass” och “Min nivå”. Nu går artisterna ihop för andra gången på den hårda singeln “Skrrt”. De har varit vänner och stöttat varandras kreativa process sedan ruta ett, att de återigen skulle skapa musik tillsammans kändes därför helt naturligt. 

”Einár är en sjuk artist och jag kände bara att jag måste ha med honom i låten. Vi lärde känna varandra genom musiken, när han hade släppt ”Ducka popo” och var en up and coming artist. Sen släppte han ”katten i trakten” där han blow up och efter det kom våran låt tillsammans "Fusk" som också blev riktigt stor”, berättar K27 om samarbetet med Einár. 

På låten levererar de fyndiga verser och ett snabbt flow. Dessutom hörs några enstaka rader på engelska, något som kanske inte är en slump utan tvärtom ett mycket genomtänkt drag. Under de senaste åren har många svenska hiphopartister genomfört internationella samarbeten. Några exempel är Z.E som gästades av AJ Tracy på senaste plattan MER ÄN RAP, samt Cherrie och Aden x Asme som alla skapat musik med Stormzy. Ryktet säger att även “Skrrt” väntas få ett stort internationellt featuring-samarbete. Med vem eller vilka återstår dock att se … 

“Skrrt” som ges ut via Warner Music Sweden, är producerad av Ell Reyes. Under dagen släpps en tillhörande musikvideo regisserad av Manuel Concha. Inom kort kommer du dessutom kunna få tag på K27:s exklusiva merch! 

Lyssna på "Skrrt" nedan och räkna ner timmarna tills musikvideon släpps.