Älskade av en hel generation! Nu återskapar Levi's® jeanslinjen SilverTab®, en kollektion inspirerad av 90-talets oversized silhuetter, rave, hiphop och ungdomskultur. Klädmärkets designers är mästare på att återskapa uppskattade och tidlösa stilar. Vår-, sommarkollektionen 2018 består av snickarbyxor och shorts, overaller, t-shirts och långärmade tröjor. Stretchfri-denim och breda ränder för snabbt tankarna tillbaka till 90-talet.

Svenska rappare som Naod, Ros, Ivory och Njol har gjort en modern tappning på SilverTab-kollektionen, och fört den med sig in i dagens 2018.

Ros presenterade sitt hemliga recept på den perfekta vardagsoutfiten, och hade influenser av 90-talets oversized silhuetter och syns iklädd baggie hängselbyxor med en stark attityd. Enligt Ros, är den ultimata outfiten att alltid vara sig själv och bära kläder man känner sig bekväm i. Västerortsrapparen Ivory hämtade inspiration från 90-talets hiphop-musikvideos, och berättade hur musikgruppen Three 6 Mafia skapade det man i dag kallar för trap, som är en stor del av dagens populärmusik. Njol har gjort en resa från basketplanen till studion och representerar afrobeat-genren i Sverige. Naod är yngst bland de svenska talangerna, men definitivt inte minst när det kommer till att ta plats på den svenska rap-scenen. Naod är uppväxt i Sveriges Atlanta (Rågsved) och visar nu upp Sveriges stundande ungdomskultur i Levi's nostalgiska SilverTab-kollektion.

Levi's SilverTab kollektionen finns tillgänglig på Levi's.com.